Odezwa Rządu Tymczasowego Rzeczypospolitej Polskiej do ludności na terenach nowowyzwolonych spod niemieckiej okupacji / Edward Osóbka-Morawski, Bolesław Bierut. - Osóbka-Morawski, Edward (1909-1997) ([s.n.], 1945)
Druk z odezwą z 17.01.1945 r.