Karl XII der Schweden Gothen und Wenden König. ([Niemcy], 1701)
Portret Karola XII w owalnym kartuszu ozdobionym u góry królewską koroną. Poniżej mniejsyz kartusz z tytułem. Całośc na prostokatnym tle.
Tytuł w owalnym kartuszu w polu kompozycji.
Keywords: Karol -- XII -- (król Szwecji ; -- 1682-1718); Wittelsbachowie -- (ród); Królowie i władcy -- Szwecja; Grafika niemiecka; Akwaforta