[Afisz. Incipit:] Warszawski Teatr Wodewilowo-Operetkowy ... wystąpi gościnnie w nowym programie ... Dobry żart tynfa wart. (Malbork : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o wydarzeniu.
Keywords: Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.