[Zaułek miejski] - Bendrat, Arthur (1872-1914). ([S.l. : s.n.], 1905)
Brukowany zaułek miejski ze sztafażem.
Tytuł nadany przez katalogującego. W lewym d. rogu rytowana sygnatura i data: "Arthur Bendrat 1905".