[Afisz. Incipit:] Pokaz satyry studenckiej Bim-Bom Gdańsk Pstrągi Łódź Studencka Estrada Rozrywkowa Kraków Studencki Teatr Satyryków Warszawa ... ([wydawca nieznany], 1956)
Afisz informujący o wydarzeniu 9.05.1956 r. w Hali Ludowej we Wrocławiu.