Od pracy "zadanej" do pracy jako zadania : przemiany współczesnego środowiska pracy / Katarzyna Rychlicka-Maraszek. - Rychlicka-Maraszek, Katarzyna
Praca w kapitalizmie fordowskim i postfordowskim, o kompetencjach, wiedzy i emocjach w nowym kapitalizmie, redefinicja pojęcia czasu w nowym kapitalizmie, pułapki elastyczności.