Od pracy "zadanej" do pracy jako zadania : przemiany współczesnego środowiska pracy - Rychlicka-Maraszek, Katarzyna (2014)
Praca w kapitalizmie fordowskim i postfordowskim, o kompetencjach, wiedzy i emocjach w nowym kapitalizmie, redefinicja pojęcia czasu w nowym kapitalizmie, pułapki elastyczności.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronach 386-387.