Ex Libris E. i W. Langnerów / W.Langner. - Langner, Wiktor Zbigniew (1906-1985); Langner, Wiktor Zbigniew (1906-1985) (1941)
Naga kobieta z paletą w ręku, w owalnym obramowaniu napis: Ex Libris E. i W. Langnerów, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.