Ex Libris E. i W. Langnerów - Langner, Wiktor Zbigniew (1906-1985).; Langner, Elwira (1914-1994). (1941)
Naga kobieta z paletą w ręku, w owalnym obramowaniu napis: Ex Libris E. i W. Langnerów, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Data według bibliografii.
Ekslibris własny artysty i jego żony.
Strona Ekslibris polski, 30.06.2020
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.