[Konsekracja na biskupa Lecha Kaczmarka] / Pracownia Fotografii Artystycznej Pepliński Edmund. - Pepliński, Edmund (1959)
Przedstawia kardynała Stefana Wyszyńskiego modlącego podczas mszy świętej w trakcie konsekracji Lecha Kaczmarka w Bazylice Wniebowzięcia Najświętszej Maryi Panny w Gdańsku 18 stycznia 1959 roku.