[Zaproszenie. Incipit] Wojewódzki Komitet Frontu Jedności Narodu ... zapraszają ... na sesję popularno-naukową z okazji zawarcia pokoju toruńskiego ... ([wydawca nieznany], 1966)
Zaproszenie na sesję w Technikum Mechanicznym w Gdańsku z udziałem Edmund Cieślak.