[Zaproszenie. Incipit] Wojewódzki Komitet Frontu Jedności Narodu ... zapraszają ... na sesję popularno-naukową z okazji zawarcia pokoju toruńskiego ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1966)
Zaproszenie na sesję w Technikum Mechanicznym w Gdańsku z udziałem Edmund Cieślak.
Keywords: Front Jedności Narodu; 1901-2000; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne