Exlibris L. Asperslag / J. B. - Battermann, Johannes (1909-1999) (1958)
Przedstawia półpostać nagiej dziewczyny stojącej w wodzie. Napis u góry: Exlibris, u dołu: L. Asperslag. Sygn. aut. w obrębie kompoz.