Exlibris L. Asperslag - Battermann, Johannes (1909-1999).; Asperslagh, Lou (1893-1949). ([S. l., 1958)
Przedstawia półpostać nagiej dziewczyny stojącej w wodzie. Napis u góry: Exlibris, u dołu: L. Asperslag. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut. i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Holandia -- 1945-1970.