Ex Libris Grzegorza Chmielewskiego [Janusz Skiba]. - Skiba, Janusz (1932- ). (1976)
Przedstawia na tle gotyckiego okna książkę, obok niej zwój z pieczęcią, z lewej strony u góry napis: Ex Libris. U dołu napis: Grzegorza Chmielewskiego.