Antoni Słonimski Ex Libris W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1968)
Na tle dużego liścia z zaznaczonymi żyłkami mała roślinka z liśćmi i korzonkami. U góry, nad liściem napis: Antoni Słonimski, pod wyobrażeniem: Ex Libris. Sygn aut. w obrębie kompoz.