Antoni Słonimski Ex Libris - Jakubowski, Wojciech (1929-2024).; Słonimski, Antoni (1895-1976). ([Malbork, 1968)
Na tle dużego liścia z zaznaczonymi żyłkami mała roślinka z liśćmi i korzonkami. U góry, nad liściem napis: Antoni Słonimski, pod wyobrażeniem: Ex Libris. Sygn aut. w obrębie kompoz.
Miejsce wyd. wg działalności aut., data wg bibliogr.
60 exlibrisów rytował w miedzi Wojciech Jakubowski, Malbork 1968