[Afisz teatralny. Incipit] Danziger TheaterAbonnement suspendu : Sonnabend, den 27. November 1830 : Der Schnee : Eine große komische Oper in 4 Aufzügen von Auber. ([Gdańsk] : [wydawca nieznany], 1830)
Afisz przedstawienia "Der Schnee. Eine große komische Oper in 4 Aufzügen" z muzyką Daniela François Esprita Aubera.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce wydania na podstawie treści afisza i katalogu historycznego PAN Biblioteki Gdańskiej.
Keywords: Auber, Daniel François Esprit -- (1782-1871). -- plakaty; Stadttheater (Gdańsk) -- 19 w. -- druki ulotne; Afisze -- Polska -- Gdańsk -- 19 w; Teatry -- Polska -- Gdańsk -- 19 w. -- druki ulotne