Medal 50 Rocznica Bitwy o Wilno Akcja Ostra Brama 7.VII.1944. (Mennica Państwowa, 1994)
Medal. Awers: Na tle Orła w koronie napis: 50 Rocznica Bitwy o Wilno AK Wiano, Nów. Rewers: Ryngraf z wizerunkiem Matki Boskiej Ostrobramskiej. Napis wokoło: Akcja Ostra Brama 7.VII.1944.