Medal 50 Rocznica Bitwy o Wilno Akcja Ostra Brama 7.VII.1944. - Mennica Państwowa (Warszawa). ([Warszawa] : Mennica Państwowa, 1994)
Medal. Awers: Na tle Orła w koronie napis: 50 Rocznica Bitwy o Wilno AK Wiano, Nów. Rewers: Ryngraf z wizerunkiem Matki Boskiej Ostrobramskiej. Napis wokoło: Akcja Ostra Brama 7.VII.1944.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce wydania na podstawie siedziby wydawcy.
Keywords: 1901-2000; 1989-2000; Medale; Polska; Obiekty trójwymiarowe