Dla świata pracy wieczór artystyczny w którym weźmie udział 26-osobowy balet węgierski. (Gdańsk : [s.n.], 1948)
Afisz inf. o koncercie w Sali teatralnej Stoczni Gdańskiej 25.11.1948 r.
Keywords: Stocznia Gdańska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Życie artystyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970.; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła