[Ulotka. Incipit] Vortragsfolge zur Einweihung der Stadtschule Zoppot-Steinfliess : 19. März 1925. ([wydawca nieznany], 1925)
Ulotka z programem otwarcia szkoły miejskiej w dziesiejszym Sopocie Kamiennym Potoku.