[Ulotka. Incipit] Vortragsfolge zur Einweihung der Stadtschule Zoppot-Steinfliess : 19. März 1925. (Zoppot : [wydawca nieznany], 1925)
Ulotka z programem otwarcia szkoły miejskiej w dziesiejszym Sopocie Kamiennym Potoku.
Keywords: Sopot (Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.