Tibor Dèry - Reportaż z pop-festiwalu = Kèpzelt riport egy amerikai pop-fesztivàlról / Teatr Wybrzeże ; przekład Tadeusz Olszański. (Teatr Wybrzeże, 1983)
Afisz teatralny polskiej prapremiery, która miała miejsce 25.06.1983 r. w Teatrze Wybrzeże. Reżyseria Krzysztof Gordon, scenografia Małgorzata Żak-Iszoro, muzyka Gabor Presser.