[Uroczysty przejazd urny z prochami Henryka Sucharskiego ulicą Długą w Gdańsku]. (Gdańsk, 1971)
Przedstawia uroczysty przejazd urny z prochami Henryka Sucharskiego ulicą Długą w Gdańsku, 1971 rok.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie przedstawienia.
Data na rewersie.
Autor nieznany.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Ulica Długa (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk