Kościół N. P. Maryi, widok na wieżyczki i fragment dachu z ratusza [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1945)
Przedstawia dach Kościoła Mariackiego, ujęcie z Ratusza Głównego Miasta, ok. 1950 r.