[Afisz. Incipit] Program nauk i nabożeństw misyjnych w Parchowie. (Kartuzy : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz z programem uroczystości religijnych 22-30.06.1947 r.
Keywords: Parchowo (woj. pomorskie, pow. bytowski, gm. Parchowo); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne