Gdańsk - kościół Panny Maryi Rusztowania sklepień kryształowych / Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1950)
Przedstawia drewniane rusztowania sklepień Kościoła Mariackiego w Gdańsku.