Ex Libris Defauconpret De Thulus Vacheron. - Vacheron (rytownik) (1700)
W ramce w rokokowym stylu herb rodowy, u dołu na wstędze napis: Ex Libris Defauconpret De Thulus. Nazwisko aut. ryte z lewej strony pod ramką: Vacheron, z prawej ryte miejsce wyd. fc. Duaci.