Ex Libris G. F. - Nagy, Arisztid (1924-1974).; Galambos, Ferenc (1910-1988). ([S.l., 1964)
Przedstawia kwiaty słonecznika, u dołu napis: Ex Libris G. F. W obrębie kompoz. nr-4.
Na odwrocie nazwisko aut., technika graf. i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Węgry -- 20 w