Chrześcijaństwo wobec nowych wyzwań kulturowych : wprowadzenie / Józef Życiński. - Życiński, Józef (1948-2011)
Różne oblicza alternatywy. Uniwersalizm wartosci a mentalność prowincji. Fetysze w globalnej wiosce. Ekologia kultury.