Znak Biblioteczny J. S. Konieczyńskiego A. Gołębniak. - Gołębniak, Antoni (1917-1988) (1947)
Przedstawia książki, płonący kaganek, z którego płomienia wyłania się głowa orła w koronie, z lewej strony krzyż i miecz, napis u dołu: Znak Biblioteczny J. S. Konieczyńskiego. Sygn. aut. w obrębie kompoz.