Wpływ współpracy z NUKAT na realizację procesów bibliotecznych w kontekście doświadczeń biblioteki współpracującej / Mariola Augustyniak. - Augustyniak, Mariola
Słowa kluczowe: komputeryzacja bibliotek, zintegrowane systemy biblioteczne, opracowanie zbiorów, Narodowy Uniwersalny Katalog Centralny NUKAT, Biblioteka Uniwersytetu Łódzkiego.