Sultan Mustafa Turcarum Imperator Creatus Secundo die IVNII MDCXXII. - Kilian, Lucas (1579-1637) (1622)
Portret w owalu Mustafy I, sułtana Imperium Osmańskiego. W półpostaci, zwrócony twarzą do przodu, w turbanie i haftowanej koszuli, trzymający włócznię w prawej ręce; poniżej półksiężyc i dwie gwiazdy.