[Gdańsk, kamienice przy ulicy Długiej] - Nowaliński, Karol (1935- ). ([Gdańsk], 1992)
Przedstawia kamienice w południowej pierzei ulicy Długiej w Gdańsku, około 1992 roku.
Tytuł według przedstawienia, autor i data według wpisu w inwentarzu.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Ulice -- Polska -- Gdańsk -- 1945- -- fotografie; Kamienice -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie