Ulica Św. Ducha w pobliżu Grobla I / Fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1987)
Przedstawia kamienice po północnej stronie ulicy Św. Ducha, od skrzyżowania z ulicą Grobla I do nr 79/81, 1987 r.