Ulica Św. Ducha w pobliżu Grobla I - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1987)
Przedstawia kamienice po północnej stronie ulicy Św. Ducha, od skrzyżowania z ulicą Grobla I do nr 79/81, 1987 r.
Tytuł ołówkiem na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Ulice -- Polska -- Gdańsk -- 1945- -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie