Ex Libris Stefana Wysockiego Z. Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1966)
Na pięciolini nuty z żaglem, napis: Ex Libris Stefana Wysockiego. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.