Ratusz Gł[ówny] i ul. Długa po odbudowie (widok z rusztowań ul. Długiej) [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1960)
Przedstawia Ratusz Głównego Miasta i odbudowane kamienice przy ul. Długiej, widok z rusztowań przy płd. pierzei, 1960 r.