[Popiersie mężczyzny] / [Norblin]. - Norblin de la Gourdaine, Jean-Pierre (1745-1830) (1784)
Przedstawia popiersie starszego mężczyznę, patrzącego lewo, w oryginalnej czapce i w płaszczu z wysoko postawionym kołnierzem.