[Kino na plaży]. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1966)
Plakat przedstawia mężczyznę siedzącego na leżaku na plaży przed kinowym ekranem. Plakat zawiera puste miejsca na wpisanie informacji o kinie, dniu, cenie biletu, produkcji i tytule wyświetlanego filmu.
Data wydania na podstawie odręcznej notatki na plakacie.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Keywords: Plakaty filmowe -- Polska -- 1945-.; Kina -- Polska -- 1945-.; Kina (budynki); Plakat; Plakaty -- 1945-1990.