Gruss aus dem deutschen Danzig - Hennig, Fritz Leopold (1895-1951). (Danzig : Deutscher Volksrat u. Heimatdienst Danzig, 1920)
Propagandowa karta pocztowa.
Data na podstawie treści.
Keywords: Propaganda -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- karty pocztowe