Ex Libris Galambos Ferenc : Dante Alighieri * 1265-1321 * 1965 / FA. - Fery, Antal (1908-1994) (1965)
Przedstawia głowę Dantego z profilu, na ramie napis: Dante Alighieri * 1265-1321 * 1965, u dołu pod portretem napis: Ex Libris Galambos Ferenc. Sygn. aut. w obrębie kompoz.