Ex Libris Galambos Ferenc : Dante Alighieri * 1265-1321 * 1965 - Fery, Antal (1908-1994).; Galambos, Ferenc (1910-1988). ([S. l.], 1965)
Przedstawia głowę Dantego z profilu, na ramie napis: Dante Alighieri * 1265-1321 * 1965, u dołu pod portretem napis: Ex Libris Galambos Ferenc. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Na odwrocie nazwisko aut., technika graf. i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Węgry -- 20 w