Die Moden des 19. Jahrhunderts gesamm. von J. Geszler. - Geszler, Joseph (Commissionverlag von Emil Berté & Cie, 1895)
Album zawiera: 100 k. i na każdej z nich zaprezentowano po 3 postacie kobiece w strojach z lat 1800-1897.