[Afisz. Incipit] Obwieszczenie w sprawie ograniczenia spożycia potraw mięsnych w przedsiębiorstwach ... / Prezydent Miasta Gdyni. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz z treścią obwieszczenia z 4 kwietnia 1946 r.