Widowisko lalkowe dla dzieci i młodzieży Trzy niedźwiadki - Miejski Teatr Miniatura (Gdańsk). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1953)
Plakat teatralny przedstawienia. Na plakacie trzy niedźwiadki.
Keywords: Miejski Teatr Miniatura (Gdańsk) -- plakaty; Plakaty -- 1945-1970.