Pamięci bohaterów września 1939 : 70. rocznica wybuchu drugiej wojny światowej / [archiwalia, wybór i oprac. płyty Zbigniew Mierzwiński]. - Mierzwiński, Zbigniew (1931-2015) (Muzeum Niepodległości, 2009)
Archiwalne nagrania wypowiedzi, marszów i pieśni.