Homo novus mieszkaniem Ducha Świętego / Antoni Jozafat Nowak. - Nowak, Antoni Jozafat (1935-2013)
1. Jezus Chrystus - Nowy Człowiek. 2. Duch Święty. - Osoba. - Kościół. 3. Homo novus. 4. Życie wewnętrzne. - Duch radości. - Duch pokoju. - Duch miłości. 5. Życie zewnętrzne. - Duch pracy. - Duch kultury. - Duch w polityce.