[Afisz. Incipit:] Potężny dramat produkcji polskiej Jego wielka miłość ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o projekcji filmu. W rolach głównych: Stefan Jaracz, Lena Żelichowska, Lola Górska, Tadeusz Olsza, Michał Znicz, Stanisław Sielański.